Volg Furnidure op twitterVolg ons op twitter https://twitter.com/furnidure

  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal
  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal
  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal

Steigerhouten Tuinbank JelleAfgelopen week was een week van afronden en fine-tunen. Twee projecten, de gangkisten en nachtkastjes, staan vanmiddag op de uitgiftebalie en dan kunnen we langzaamaan weer gaan bezemen in de werkplaats laughing. Dat laatste is wel nodig ook hoor, want meerdere projecten uitvoeren geeft toch altijd wat extra rommel in het atelier.

Website.

De oplettende kijker heeft gemerkt dat de website ook nog een 2e polish-beurt heeft gehad. In de praktijk bleek dat de eerste versies het niet zo best deden op de mobiele telefoon en zo heb ik dat probleem opgepikt en nu draait de website ook op de phone helemaal 'top'. Mochten er trouwens nog zaken ontbreken op de website, please let me know (in het commentaarveld hier onder).

Nieuwe producten.

De komende periode, die doorgaans wat rustiger is, zal ik gaan gebruiken om wat ontwerpen aan de webwinkel toe te voegen. Dit kunnen eigen ontwerpen zijn, maar ook reeds bestaande ontwerpen van derden, zoals dat zo mooi heet. Op die manier krijgen we toch een iets completer beeld van wat er zoal mogelijk is, want geloof me...... mogelijk is er ZEER VEEL

 

You have no rights to post comments