Volg Furnidure op twitterVolg ons op twitter https://twitter.com/furnidure

  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal
  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal
  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal

Onder deze noemer heeft Furnidure de stap genomen om Facebook te laten voor wat het is. Geen account meer op het sociale platform maar ook geen links of like-buttons meer hier op de site. Er wordt grote waarde gehecht aan uw privacy en met deze stappen hopen wij óns steentje bij te kunnen dragen hier aan. De wereld zelf zullen we er niet mee verbeteren maar alle beetjes helpen.

Omdat Facebook echter wel een mooi platform voor onze projecten was en dit dus nu weg valt zullen we proberen om de blog op deze website van meer updates te voorzien. Dit zullen dan updates zijn met een informeel karakter.
De zomer komt er aan, dus kunnen de machines weer uit het vet.

Wordt vervolgd.

Op de valreep nog twee huishoudens blij kunnen maken met ieder een wandbord, te weten model 'Pascha' en model 'Daphne'. Toch leuk dat dit nog voor de feestdagen nog gedaan kon worden.

WinterslaapInmiddels wordt het weer minder en minder en gaan we ons opmaken voor de koek en zopie. De temperatuur zakt naar waardes die met 1 cijfer geschreven worden of met een 'min-teken' er voor. Hoogste tijd om ons op te maken voor een winterslaap in afwachting tot de dubbele cijfers op de thermometer zichtbaar worden. Voor advies, ideeen en de kerstbomen (zo lang deze nog op voorraad zijn) kun je natuurlijk gewoon contact op blijven nemen, dit gaat gewoon door (met de kachel aan hier wink).

Vanaf deze kant in ieder geval alvast een fijne feestdagen toegewenst en dank voor het gestelde vertrouwen.

Afgelopen periode een beetje van de 'rust' gebruik gemaakt door het her-inrichten van de werkplaats. Een flinke klus, maar dan heb je ook wat cool. Flink met balken wezen sjouwen dus die sixpack komt er zeker wel.

Kerstboom tuinhoutNu op naar de kerst, het is immers al November, dus dat wordt nog flink door zagen en schuren. In tegenstelling tot de andere producten wordt er van deze boom een bescheiden voorraad gemaakt. De boom is (wordt) leverbaar in drie hoogtes en er wordt ook nog gekeken naar een 'accessoire-kit' voor het boompje. Of dit laatste ook gaat lukken hangt een beetje van de beschikbare tijd af, maar ik zou zeggen houd de webshop scherp in de gaten.

De afgelopen week het zweet op de rug gewerkt met zagen, schuren, lijmen, nog meer schuren, beitsen en nog nog meer schuren. Maarrrrrrr het resultaat mag er wezen (al zeg ik het zelf), een fraaie stapel kerstbomen waar je alle kanten mee uit kunt.

Kerstboom tuinhoutSpeciaal voor deze gelegenheid is onze styliste tot de bodem gegaan en heeft de bomen fraai opgetuigd zodat er duidelijk is wat er met een lijmpistool en wat frutsels mogelijk is met deze bomen. Op bestelling zijn er (tegen meerprijs) ook uitvoeringen mogelijk met schoolbordenverf en/of magneetverf (beiden zwart), ideaal voor b.v. reclame doeleinden. Zet de oliebollen en het kerstbrood maar klaar, wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor

Steigerhouten Tuinbank JelleAfgelopen week was een week van afronden en fine-tunen. Twee projecten, de gangkisten en nachtkastjes, staan vanmiddag op de uitgiftebalie en dan kunnen we langzaamaan weer gaan bezemen in de werkplaats laughing. Dat laatste is wel nodig ook hoor, want meerdere projecten uitvoeren geeft toch altijd wat extra rommel in het atelier.

Website.

De oplettende kijker heeft gemerkt dat de website ook nog een 2e polish-beurt heeft gehad. In de praktijk bleek dat de eerste versies het niet zo best deden op de mobiele telefoon en zo heb ik dat probleem opgepikt en nu draait de website ook op de phone helemaal 'top'. Mochten er trouwens nog zaken ontbreken op de website, please let me know (in het commentaarveld hier onder).

Nieuwe producten.

De komende periode, die doorgaans wat rustiger is, zal ik gaan gebruiken om wat ontwerpen aan de webwinkel toe te voegen. Dit kunnen eigen ontwerpen zijn, maar ook reeds bestaande ontwerpen van derden, zoals dat zo mooi heet. Op die manier krijgen we toch een iets completer beeld van wat er zoal mogelijk is, want geloof me...... mogelijk is er ZEER VEEL