Volg Furnidure op twitterVolg ons op twitter https://twitter.com/furnidure

  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal
  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal
  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal

Verslingerd geraakt aan machinale houtbewerking en vindt het leuk om steeds nieuwe uitdagingen op het gebied van de machinale houtbewerking op te pakken. Of het nu de ideale tuinbank is of de ideale tafel, altijd op zoek naar perfectie welk voor een ieder bereikbaar moet zijn.

Eettafel Steigerhout

Hoewel perfectie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, is het geen bron van levensonderhoud. Dit heeft als groot voordeel dat het voor een ieder bereikbaar is om het ideale meubelstuk in huis te halen. Geen hoge kosten, dus altijd scherpe offertes. Maatwerk op de millimeter nauwkeurig, dus past altijd.
Wel dient rekening gehouden te worden met het feit dat levertijden doorgaans wat lastiger in te schatten zijn, dit hangt af van de werkzaamheden buiten de werkplaats om. Echter op het moment van bespreking kan er doorgaans wel een indicatie gegeven worden van de te verwachten levertijd.

Maatwerk meubels.

Het begrip 'maatwerk' is inmiddels al gevallen. Alle producten die de werkplaats verlaten worden speciaal voor u gemaakt, geen voorraad dus. Wilt u een steigerhouten tuinbank van 1,95m breed omdat anders de schutting niet past? Wilt u een boekenkast van 1,43m hoog omdat het dan mooi onder de vensterbank past? Geen probleem, de meubels wordt immers speciaal voor u gemaakt.

Echter ook hier weer een "maar". Voor oplossingen die 100% in uw huis moeten passen, (exact onder een schuine gevel / precies in die nis etc) is voorzichtigheid geboden. Er is geen huis in Nederland te vinden met exact rechte hoeken en als zo'n project zich aandient zal gekeken moeten worden in hoeverre het project haalbaar is. Is dit een kwestie van zeer goed opmeten of dient het project ter plaatse uitgevoerd te worden. Hierop is dus geen standaard antwoord op voorhand te geven en zal per project gekeken moeten worden of het project haalbaar is of niet en in welke hoedanigheid.

 

Renovatie van een Ikea tafel
Renovatie van een Ikea tafel

Metamorfose van meubelstukken.

Het blad van je geliefde tafel geeft op een gegeven moment echt de geest. Het was een erfstuk of het was gewoon niet berekend op de kinderen in huis. Dit hoeft geen ramp te zijn want vaak kunnen dit soort meubels best nog wel gered worden van de container. Een nieuw kleurtje of een nieuw blad kan vaak al wonderen verrichten.

Samen komen we er wel uit.

Omdat alle projecten op maat gemaakt worden, zijn (bijna) alle wensen wel te realiseren. U heeft een bepaald idee in uw achterhoofd en neemt geheel vrijblijvend contact op. Op dat moment worden uw wensen bekeken, getoetst op haalbaarheid, eventuele valkuilen besproken en een prijsopgave alsmede een levertijd afgesproken. Zijn de handen eenmaal geschud, dan kan de inkoop gedaan worden en kunnen de machines worden opgestart.

Webwinkel.

Op deze website vindt u ook onze  webwinkel. Hierin zijn diverse meubels opgenomen die de werkplaats inmiddels hebben verlaten. De prijzen van de genoemde meubelstukken zijn ter indicatie zodat u een beetje idee heeft van de globale tarieven. Omdat ieder meubelstuk echter uniek is, zal per meubelstuk een aparte prijsopgave gegeven worden op basis van uw specifieke wensen.