Volg Furnidure op twitterVolg ons op twitter https://twitter.com/furnidure

  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal
  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal
  • Furnidure, maatwerk meubels steigerhout en plaatmateriaal

Maatwerkmeubelen van steigerhout en plaatmaterialen


 

Tweepersoonsbed steigerhoutUw wens, Onze uitdaging.

Of het nu gaat om een steigerhouten tuinbank, een kaptafel van MDF of een stoel van betonplex, Furnidure heeft voor u altijd de juiste oplossing als het gaat om maatwerk meubels. Stuk voor stuk voor u gemaakt met de grootste zorg, oog voor details en perfectie. Altijd fijn afgewerkt, dus geen angst voor splinters bij steigerhout. Bedden, Tafels, u kunt het zo gek niet bedenken en wij denken graag met u mee.

Van Steigerhout tot Strak-in-de-lak.

Welke keuze u ook maakt, wij pakken de handschoen graag op. Ook hier denken wij graag met uw mee en geven, waar nodig, aanvullend advies. Ons uitgangspunt is dat u tevreden bent met uw aankoop en er lang plezier van heeft. Wij zien u dan ook graag terug voor uw volgende aanschaf.

Projecten met de 'P' van Perfectie.

Projecten die inmiddels zijn afgeleverd en voorzien zijn van een prijskaartje vindt u in onze webwinkel. Wilt u een kijkje nemen in onze keuken en zien hoe de projecten tot stand komen, dan vindt u onze werken van A tot Z bij de projecten. Hier vindt u een stap-voor-stap fotooverzicht van de projecten die de werkplaats reeds hebben verlaten of nu in bewerking zijn.